Varmt välkommen till oss på Trimkompaniet. Med över 30 års erfarenhet av yrket och livslång erfarenhet av hundar kan vi säga att vi är proffs på att klippa och trimma hundar. Dock är alla våra hundar individer och ingen hund är den andra lik. Därför har vi några enkla villkor för att vi skall kunna uppfylla de förväntningar som du som djurägare har. Läs gärna våra villkor innan du bokar. Om du bokar har du godkänt våra villkor.

Alla priser är baserade på pälskvalitet, hundens uppförande och skicket den kommer in i. Moms ingår i alla priser. Du kan enkelt betala med på plats när hunden hämtas. Om hunden kräver mer arbete/tid på grund av ex. tovor, otvättad skick eller beteende kommer du som djurägaren att debiteras.


Avbokning
Om du vill avboka tiden hos Trimkompaniet måste du detta göra minst 24 timmar i förväg. Avboking inom 24 timmar debiteras med 400 kr
Vid uteblivet besök kommer du att debiteras för hela behandlingsavgiften. Du avbokar lättast här (länk)
Hantering
Det är viktigt att informera hundfrisören om hunden inte är van vid hantering. En hund som inte är van vid hantering behöver stöd och hjälp och detta gör att behandlingen tar längre tid. Du som djurägare behöver vara medveten om att ifall din hund inte samarbetar med hundfrisören och inte står stilla under behandlingen så ansvarar inte Trimkompaniet eller dess hundfrisörer för eventuella klippsår eller annan sorts skada såsom hudirritation eller dylikt som kan uppstå.
Klippning exkl. bad
Om du bokar klippning exkl bad behäver du innan hunden lämnas bada och borsta hunden hemma och lämna hunden nybadad, ren, tovfri
och torr. Om hunden inte uppfyller detta debiteras ägaren enl prislista för klippning inkl bad om tid finns, annars bokas tiden om och ni debiteras för bokad tid. Detta på grund av att verktygen blir förstörda, resultatet blir inte bra och det tar mer tid.
Tovor
Om det anses nödvändigt att raka ner djurets päls på grund av alltför mycket tovor som medför lidandeför din hund, kommer du som djurägare att kontaktas för att samråda kring behandling. Du bör då vara medveten om att irritation och skärsår kan uppstå efter rakningsprocessen, samt vara införstådd med att Trimkompaniet och dess personal inte kommer att kunna hållas ansvariga för eventuella skador orsakade av tovig päls.
Äldre och/eller sjuka djur
Trimkompaniet hundfrisörer tar alltid extra hänsyn vid äldre och/eller sjuka husdjur, men tar däremot inget ansvar för en eventuell stressreaktion eller dylikt. Behandling hos Trimkompaniet på äldre och/eller svaga husdjur sker på ägarens ansvar.
Ohyra
Vid ohyrebehandling är du som djurägare skyldig att informera om detta i förväg för att inte smitta ner andra. Skulle hundfrisören upptäcka att djuret har ohyra under tiden som den är hos Trimkompaniet utan att ägaren informerat eller vet om detta, tillkommer en extra avgift för
sanering.
Rastad
Hunden skall vara rastad innan den lämnas
Fotografering
Trimkompaniets hundfrisörer kan komma att ta fotografier av hunden före och efter klippning/trimning och bilderna kan komma att laddas upp på hundfrisörens webbplats, facebooksida eller instagramkonto. Om du inte vill att din hund skall fotograferas eller att bilder publiceras behöver du meddela detta innan besöket.

Genom att boka en tid har du som kund läst och godkänt bokningsvillkoren samt prislistan på www.trimkompaniet.se