Har varit lite av en terrier vecka här kommer ett axplock av hundar som blivit höst fina! 


 

Härliga Jack Russel familjen bror syster och mamma ❤️?blev höst fina 

Fina Lasse foxterrier ?har blivit av med massor av hår i lämplig tid innan vintern ,hinner få en fin blank sträv päls innan  det blir ordentlig vinter. Den sträva pälsen skyddar bra mot ruskväder då den stöter bort väta och smuts,det är därtör man vill trimma de terrier/hundar som har en bra och lätt trimmad päls ! 


Fina Skotte damen Maja ❤️?kommer hela vägen från Sthlm för att bli trimmad ! Alltid lika kul att se vad som kommer fram under all päls!Grabbarna grus Zeke och lillebror Cooper? kommer var 4-6 vecka för att hålla sin utställnings frisyr i bästa form ! 

Tjusiga Fox terriern Billy Jo ?kommer från Gävle var 4-6 vecka även han för att hålla sin fina päls i trim . Alltid ilka glada blir mina hundar att träffa Billy och co !                        Billy vann BÄST I RASEN I SUNDSVALL I HELGEN GRATTIS ! 


Själv hade jag en mkt lyckad helg i Sundsvall med både BÄST I RASEN OCH BÄST I MOTSATT KÖN  med fina Noah och Roxie !