Hej på er alla kunder , för att förenkla både för er och mig så har jag på prov skaffat online bokning ! 

Att tänka på är att läsa vilken typ av storlek just er hund har och vad skall göras sedan trycker ni på tex liten bad och sedan de dagar som passar er och se och se om det finns tid . Första gången så fyller man i lite uppgifter så som tele och mail adress,glöm ej hundens namn nästa gång skall det ej behövas, då är du redan kund . 

Ni som badar era tex utställnings hundar själv tänk då på att boka liten klipp till och med för tex två utst Wheatens då det går mkt fortare än när jag oxå badar hundarn . 

Har ni bokat online kan du själv avboka och beställa ny tid . Om du har ringt mig så måste du ringa mig för att ändra tid . 

Vi prövar och ser om detta kommer att vara något för er kunder och mig .

Online bokningen hittar ni på hemsidan visar på bilder nedan 

Varmt välkomna 

Helene